Toto je archiv stránek z let 2000—2016. Rádi vás uvidíme i na našem novém webu www.kultura.slansko.cz

Nacházíte se zde:  Kultura Slaný a Slánsko > Články > Naše webové stránky dostaly novou tvář


Naše webové stránky dostaly novou tvář

Přehled nového uspořádání a nových funkcí těchto stránek a několik tipů na jejich používání

Publikováno 24. 9. 2008 | Napsal , správce serveru

Naše webové stránky – symbol RSS

Naše webové stránky – symbol RSS

Tyto webové stránky prošly výraznými úpravami. Přinášíme přehled změn a stručný návod — několik tipů pro efektivní používání tohoto webu.

Tyto webové stránky přinášejí informace o kulturním dění ve městě a akcích svázaných s městem Slaný již několik let. V jejich průběhu překročil počet zveřejněných příspěvků stovku a fotografií je zde přes jeden tisíc. Mediální soubory společně s téměř sedmdesáti MP3 ukázkami mají v souhrnu velikost skoro 300 MB. Proto byl zaveden redakční systém pro snazší publikování ze strany autorů stránek a pro větší přehlednost na straně našich čtenářů.

Vítáme Vás tedy na našich „nových“ stránkách a přinášíme stručný „návod“ — několik tipů pro efektivnější používání tohoto webu:

AKTUALIZACE (27. 9. 2008):
Nyní je možné odebírat novinky na www.kultura.slansko.cz i do Vaší e-mailové schránky. Využijte náš newsletter!

Naše webové stránky dostaly novou tvář (foto: Jan Renner)

Naše webové stránky dostaly novou tvář (foto: Jan Renner)

Doufáme, že nové stránky Vám přinesou lepší přehled o aktuálních možnostech kulturního vyžití v našem městě i příjemně strávené chvíle při procházení archivů a fotogalerií z let minulých.

Máte-li připomínky či dotazy, nebojte se nám napsat — využijte prosím možnosti komentářů nebo náš kontaktní formulář. Děkujeme za Váš zájem!

Na začátek stránky

Uspořádání archivů

Příspěvky jsou uspřádány do archivů. Archivy lze procházet tématicky, podle jejich rubrik nebo podle data. Další možností je využít toho, že každý článek je opatřen štítky, tzv. „tagy“. Lze také vypsat příspěvky podle jejich autora.

Na začátek stránky

Novinky prostřednictvím RSS

Chcete být informováni o každé změně na těchto stránkách, aniž byste museli denně navštěvovat tento web? Využijte našich informačních kanálů využívajících technologie RSS.

Co jsou RSS?

RSS jsou informační kanály, které sdružují všechny změny a zveřejněné novinky na našem webu do seznamu, který je automaticky aktualizován při zveřejnění nového článku, informace o kulturní akci nebo novinky.

Abyste mohli tyto seznamy novinek „odebírat“, využijte některou z RSS čteček, které Vám budou tyto seznamy automatiky kontrolovat a při zveřejnění nového příspěvku Vás upozorní. Můžete použít RSS čtečky, které jsou integrovány v nejpoužívanějších prohlížečích — Internet Exploreru (doporučujeme aktualizovat na poslední verzi) nebo FireFoxu.

Pro přidání RSS kanálu do čtečky Vašeho prohlížeče stačí kliknout na některý z následujících odkazů, čtečka prohlížeče pak provede vše za Vás.

Hlavní RSS kanály

Další možné RSS kanály

Dále je možné odebírat například jen RSS komentářů ke konkrétnímu článku. Pro tento účel sledujte odkaz uvedený vždy u formuláře pro komentáře v konkrétním příspěvku.

Na začátek stránky

Komentáře a kontaktní formulář

Poslední možností, na kterou bychom Vás dnes rádi upozornili, jsou způsoby, jak s námi navázat přímý kontakt.

K vybraným aktuálním článkům budou povoleny komentáře. Pokud máte k tématu článku dotaz, poznámku či jakoukoli jinou připomínku, využijte této možnosti! Komentáře jsou moderovány, to znamená, že Váš příspěvek bude před zveřejněním vždy nejprve schválen správcem stránek nebo autorem článku.

Pokud nám chcete napsat právě teď, využijte náš kontaktní formulář. Vaše zpráva nám bude okamžitě doručena.

Těšíme se na Vaše reakce!

Na začátek stránky

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1 hlasů, hodnocení: 5,00 z 5)
Loading...Loading...

Témata: , , , , , , , | všechna témata »

Tento příspěvek byl publikován dne 24. 9. 2008 (středa) v 7.49 v rubrice Články. Komentáře jsou uzavřeny.

Vydávají Kulturní zařízení města Slaného
Úvodní stránka: www.kultura.slansko.cz
Copyright © Královské město Slaný 2000—2024

Královské město Slaný

 

Komentáře jsou uzavřeny.