Toto je archiv stránek z let 2000—2016. Rádi vás uvidíme i na našem novém webu www.kultura.slansko.cz

Nacházíte se zde:  Kultura Slaný a Slánsko > Články > Novinky na stránkách kultura.slansko.cz


Novinky na stránkách kultura.slansko.cz

Publikováno 9. 10. 2015 | Napsal , Kulturní zařízení města Slaného

Se začátkem nové sezóny jsme sjednotili kulturní programy, ale i prezentaci tří nejvýznamnějších městských kulturních institucí – Městského divadla Slaný, Městského kina Slaný a Městského centra Grand – pod „jednu střechu“. Všechny kulturní programy tak nyní najdete na těchto stránkách.

Novinky na stránkách kultura.slansko.cz

Programy pro slánské divadlo, kino a centrum Grand najdete na těchto stránkách pod záložkami v záhlaví. Po kliknutí na záložku se dostanete přímo na aktuální program dané instituce. Pokud se nějaké představení nebo akce koná právě dnes, bude zvýrazněno hned v horní části stránky.

Další novinkou, o které uvažujeme, je jednotný vstupenkový systém pro všechny placené slánské akce včetně kina a divadla. Co si o nákupu vstupenek on-line myslíte?

Divadlo, kino a Grand nejsou jen dějištěm městských akcí. Jde o reprezentativní prostory se zázemím, které jsou vhodné pro konference, firemní večírky a akce a jiná setkání. Máte-li zájem o pronájem prostor, pište na hornak@meuslany.cz nebo využijte kontaktní formuláře u jednotlivých institucí. Detailní parametry zde budou brzy zveřejněny.

Městské divadlo Slaný

Městské divadlo Slaný (ilustrace Zdeněk Hofman, www.dexempo.cz)

Přinášíme informace o programových řadách Městského divadla ve Slaném, několik vět o divadle, plán jeviště i hlediště a virtuální prohlídku. Máte-li jakýkoli dotaz, můžete použít kontaktní formulář. Vždy aktuální program slánského divadla bude na www.kultura.slansko.cz/divadlo »

Městské kino Slaný

Městské kino Slaný – zahrada

Tady najdete informace o digitální technologii, kterou slánské kino používá a v případě připomínek nebo dotazů včetně informací o možnostech pronájmu sálu a přilehlých prostor kina můžete použít kontaktní formulář. Aktuální program je na www.kultura.slansko.cz/kino »

Městské centrum Grand

Městské centrum Grand Slaný

Zde jsou stručné informace o historii budovy, důležité údaje o prostorách uvnitř Grandu a jejich kapacitě a v případě zájmu o pronájem prostor nebo o jakékoli doplňující informace opět kontaktní formulář. Vždy aktuální program slánského Grandu je na www.kultura.slansko.cz/grand »

Další novinky ze slánské kultury

Znovu zmiňujeme možnost odebírat aktuální zprávy ze slánské kultury a diskutovat o slánském kulturním a společenském životě na Facebooku odboru kultury

Další novinkou, o které uvažujeme, je jednotný vstupenkový systém pro všechny placené slánské akce včetně kina a divadla. Ten by umožnil rezervace, ale i přímý nákup vstupenek on-line na jednom místě. Co si o nákupu vstupenek on-line myslíte? Máte s ním z jiných měst pozitivní nebo negativní zkušenost?

Těšíme se na viděnou na Facebooku a především na některé z budoucích slánských kulturních akcí!

Na začátek stránky

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (3 hlasů, hodnocení: 5,00 z 5)
Loading...Loading...

Témata: , , , , , , , , , , , , , | všechna témata »

Tento příspěvek byl publikován dne 9. 10. 2015 (pátek) v 13.40 v rubrice Články. Komentáře jsou uzavřeny.

Vydávají Kulturní zařízení města Slaného
Úvodní stránka: www.kultura.slansko.cz
Copyright © Královské město Slaný 2000—2024

Královské město Slaný

 

Komentáře jsou uzavřeny.