Toto je archiv stránek z let 2000—2016. Rádi vás uvidíme i na našem novém webu www.kultura.slansko.cz

Nacházíte se zde:  Kultura Slaný a Slánsko > Kulturní akce > Michal Hrůza s kapelou v divadle ve Slaném – koncert pro Hynka


Michal Hrůza s kapelou v divadle ve Slaném – koncert pro Hynka

Městské divadlo ve Slaném, úterý 26. dubna 2016 od 19.30

Publikováno 9. 3. 2016 | Napsal , Kulturní zařízení města Slaného

Michal Hrůza a kapela Hrůzy ve Slaném
Městské divadlo ve Slaném, úterý 26. dubna 2016 v 19.30 hodin

Nenechte si ujít jedinečný koncert Michala Hrůzy a jeho kapely Hrůzy, na který vás zveme do Městského divadla ve Slaném. Celý výtěžek ze vstupenek z koncertu bude věnován na pomoc nemocnému Hynkovi Skůrovi ze Slaného.

Michal Hrůza s kapelou Hrůzy uspěl na divadelních prknech a po zimní sezóně prodlužuje tour po divadlech a divadelních sálech. V průběhu dubna a května navštíví celkem 18 českých měst. Opět nebudou chybět ani hosté z řad hereckých osobností. Těmito koncerty bude divadelní scéna uzavřena.

Koncert ve Slaném bude přeci jen ještě výjimečnější.

Michal Hrůza a kapela HrůzyPo loňské pomoci pro nemocnou Rebeku Čihákovou, pro kterou kapela Michala Hrůzy zahrála koncert v Trutnově, se tentokrát rozhodli společně se svým managementem, že celý výtěžek ze vstupenek z koncertu ve slánském divadle věnují nemocnému Hynkovi Skůrovi, který utrpěl vážné poranění mozku, avšak lékaři mu prognostikují velikou šanci na uzdravení. Je však potřeba každodenní rehabilitace. PLAKÁT

„I my jsme zažili, jaké to je, když se ve vteřině změní život a vše je jinak, než dřív, proto jsme se rozhodli tentokrát nasměrovat naši pomoc právě do rodiny Hynka,“ doplňuje manažerka Martina Tůmová.

Vstupenky od pondělí 14. března v předprodejní pokladně městského kina. Vstupné 450 Kč a 400 Kč. Plán hlediště

Kdo by chtěl pomoci rodině Hynka i více, než zakoupením vstupenky na tento koncert, tak může učinit prostřednictvím webu www.konto-hynek.cz.

„V divadlech se nám líbilo, tak jsme si řekli, že si tohle tour prodloužíme. Původně jsme plánovali 6 koncertů, ale pro velký zájem nás nakonec čeká 18 zastávek. Vždy s sebou přivezeme hereckého hosta, který je s námi nějak spjatý, můžeme jmenovat například Václava Koptu či Veroniku Kubařovou, dobrou nálada a spoustu našich písniček,“ zve na koncerty Michala Hrůzy manažerka Martina Tůmová.

Michal Hrůza a kapela Hrůzy

V rámci téměř dvouhodinového hudebního setu zazní průřez Michalovou dosavadní tvorbou, od starých známých hitů po nové písničky z posledního alba Den.  Hudební program doplní nejen herecký host, který bude pokaždé jiný, ale také stylová vizuální stránka scény, příjemná atmosféra a pozitivní energie. Je čas navštívit „pokojíček“ Michala Hrůzy a kapely Hrůzy.

Na začátek stránky

Přidejte se k události na Facebooku

Na začátek stránky

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (4 hlasů, hodnocení: 5,00 z 5)
Loading...Loading...

Témata: , , , | všechna témata »

Tento příspěvek byl publikován dne 9. 3. 2016 (středa) v 13.32 v rubrice Kulturní akce. Komentáře jsou uzavřeny.

Související články

Související odkazy

  • Nebyly nalezeny žádné související odkazy

Archiv rubriky Kulturní akce

Všechny rubriky

Vydávají Kulturní zařízení města Slaného
Úvodní stránka: www.kultura.slansko.cz
Copyright © Královské město Slaný 2000—2024

Královské město Slaný

 

Komentáře jsou uzavřeny.