Toto je archiv stránek z let 2000—2016. Rádi vás uvidíme i na našem novém webu www.kultura.slansko.cz

Nacházíte se zde:  Kultura Slaný a Slánsko > Kulturní akce > Divadelní předplatné 2007—2008


Divadelní předplatné 2007—2008

Program řady divadelního předplatného v Městském divadle ve Slaném v sezóně 2007—2008

Publikováno 20. 8. 2007 | Napsal , Kulturní zařízení města Slaného

Městské divadlo Slaný (foto: Jiří Jaroch)

Městské divadlo Slaný (foto: Jiří Jaroch)

Divadelní předplatné je v současné době vyprodáno. Poslední volná místa na galerii a po předplatitelích, kteří si předplatné na tuto sezónu neobnovili, budou nabídnuta k prodeji od 3. září.

Divadelní předplatné 2007/8 je v současné době vyprodáno.

Poslední volná místa na galerii a po předplatitelích, kteří si předplatné na tuto sezónu neobnovili budou nabídnuta k prodeji od pondělí 3. září 2007 od 15 hodin v pokladně Městského kina ve Slaném na Masarykově náměstí. Bližší informace o Divadelním předplatném získáte na telefonu 312 511 272 nebo na e-mailu vott@meuslany.cz.

Přesné datum každého představení bude známo vždy jeden měsíc před plánovaným uvedením titulu. Informaci naleznete v obvyklých tiskovinách, na plakátovacích plochách, na internetové adrese www.kultura.slansko.cz, v Infocentru nebo na internetové adrese Městského divadla ve Slaném.

Pokladna městského kina je otevřena každý všední den od 15 do 20 hodin. V sobotu a v neděli od 16 do 20 hodin. Telefon předprodejní pokladny je 312 522 608.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — říjen 2007

Úterý 9. října 2007 v 19.30 hodin
ČTYŘI POKOJE DO ZAHRADY (P. Barillet a J. P. Grédy)

Čtyři podoby lásky, čtyři pohledy do světa zamilovaných. O lásce laskavé, vášnivé, vražedné, překvapivé s detektivní zápletkou.

Hrají: Jana Brejchová, Jan Kačer, Pavlína Filipovská, Dana Morávková (Adéla Kačerová), Jiří Ptáčník, Jan Révai (Martin Kubačák). Režie: Jan Kačer.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — listopad 2007

Úterý 6. listopadu 2007 v 19.30 hodin
PENZION PRO SVOBODNÉ PÁNY (Sean Ó Casey)

PENZION PRO SVOBODNÉ PÁNY (Sean Ó Casey)

Kolotoč bláznivých situací v jednom penzionu, kam se uchýlí poněkud „ovíněný“ pár. Ten penzion má ale přísné předpisy a tak způsob, jak se zbavit nežádoucí slečny, je hlavní osou této frašky.

Hraje Divadlo Příbram. Režie: Milan Schejbal.

Úterý 20. listopadu 2007 v 19.30 hodin
HAMLET (William Shakespeare)

Přestože Hamlet, princ dánský, není reálnou historickou osobností, nelze ho z dějin vymazat. Hamlet je víc než jen divadelní postava. Nemusíte se zajímat o divadlo, stejně si vás najde. Každý o něm slyšel, ať chce nebo ne. Kdo je ten záhadný muž, který chodí po jevišti v černých šatech, s lebkou v dlani a klade si otázky o smyslu bytí?

Hraje Středočeské divadlo Kladno. Režie: Štěpán Chaloupka. V titulní roli Lukáš Homola.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — prosinec 2007

Datum bude upřesněno
KACHNA NA POMERANČÍCH (William Douglas Home)

Brilantní komedie o jedné manželské krizi, ve které se může ocitnout kdokoli z nás. Večer plný svižných vtipných dialogů, typického britského humoru a nečekaných choulostivých situací. Pokud jste doposud o svém manželství nevěděli všechno, po zhlédnutí Kachny na pomerančích budete mít jasno!

Hrají: Veronika Žilková, Martin Stropnický, Agáta Hanychová (Klára Jandová), Jan Šťastný a další. Režie: Martin Stropnický.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — leden 2008

Úterý 15. ledna 2008 v 19.30 hodin
EDITH A MARLENE (Éva Pataki)

Edith a Marlene je příběhem dvou slavných šansoniérek Edith Piaf a Marlene Dietrich. Autorka hry, maďarská scénáristka, staví do kontrastu dva odlišné způsoby přístupu k životu – na jedné straně chladnou, ukázněnou profesionalitu Marlene Dietrich, na straně druhé plný, vášnivý a intenzivní život Edith Piaf.

Hraje Divadlo pod Palmovkou – Hana Seidlová, Renata Drösslerová, Jan Teplý ml., René Přibyl, Otto Rošetzký a další. Více o hře Edith a Marlene.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — únor 2008

Úterý 19. února 2008 v 19.30 hodin
KORNELOVY VDOVY (Ákos Kertész)

Černá komedie o čtyřech pozůstalých ženách, které postupně odkrývají tajemství zemřelého. S téměř detektivní zápletkou objevují ve svém zemřelém, kterého tak důvěrně znaly a milovaly zcela jiného, neznámého, překvapivě cizího člověka. Víme o lidech to důležité?

Hrají: Miriam Kantorková, Michaela Dolinová, Radka Stupková, Milena Steinmasslová (Jana Šulcová). Více o hře Kornelovy vdovy.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — březen 2008

Datum bude upřesněno
ESKYMÁK Z AMSTERODAMU
aneb Žádné zprávy od táty (Leonhard Huizinga)

Lehká ironická komedie vypráví příběh s až podivuhodnou zápletkou. Konfrontace spořádaných civilizovaných obyvatel Amsterodamu s podivným vědcem milujícím exotiku a neznámo nejen Eskymáků je milou komedií k pobavení i zamyšlení nad hodnotami lidského bytí.

Hrají: Igor Bareš, Valerie Zawadská, David Matásek (Aleš Procházka), Jan Dolanský (Daniel Bambas) a další. Režie: Štěpán Chaloupka. Více o hře Eskymák z Amsterodamu.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — duben 2008

Datum bude upřesněno
TAJNÝ DENÍK ADRIANA MOLEA VE VĚKU 13 A ¾ (Sue Townsend)

Muzikál Středočeského divadla Kladno s živou kapelou pro všechny od dvanácti let do nekonečna podle světového bestselleru S. Townsenda vyhlášeného nejhumornější anglickou knihou desetiletí.

Hraje Středočeské divadlo Kladno. Režie: Miroslav Hanuš. Více o hře Tajný deník Adriana Molea.

Datum bude upřesněno
SKVRNY NA SLUNCI (Leopold Lahola)

Uprostřed jediné noci se hrou náhody zcela změní životy trojice hrdinů příběhu a odhalí se jejich skrytá tajemství. Zpočátku komická situace se obrací, protože pomsta nemůže být spravedlivá a každé zlo plodí zase další.

Hrají: Tereza Kostková, Jan Révai, Ondřej Kavan a Ivo Kubečka. Režie: René Přibyl. Více o hře Skvrny na slunci.

Na začátek stránky

Divadelní předplatné — květen 2008

Datum bude upřesněno
NEJŠŤASTNĚJŠÍ ZE TŘÍ (Eugene Labiche)

Pan Marjavel žije v navenek spokojené domácnosti se svou druhou ženou Hermance. Rodinného přítele Ernesta využívá k potupným pracím v domě i na zahradě, ale netuší, že Hermance s ním udržuje tajný poměr, stejně jako udržovala jeho první žena s druhým rodinným přítelem Jobelinem. On sám pak jednou za čas tajně navštěvuje místní nevěstinec. Shodou okolností vznikne situace, kdy jsou všichni muži podezíráni z nevěry.

Režie: Vladimír Strnisko. Hrají: Simona Postlerová, Kamil Halbich, Ivan Řezáč, Martina Hudečková, Michal Dlouhý a další.

Na začátek stránky

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (dosud nehodnoceno)
Loading...Loading...

Témata: , , , , | všechna témata »

Tento příspěvek byl publikován dne 20. 8. 2007 (pondělí) v 18.01 v rubrice Kulturní akce. Komentáře jsou uzavřeny.

Související články

Související odkazy

Divadelní předplatné

Archiv rubriky Kulturní akce

Všechny rubriky

Vydávají Kulturní zařízení města Slaného
Úvodní stránka: www.kultura.slansko.cz
Copyright © Královské město Slaný 2000—2024

Královské město Slaný

 

Komentáře jsou uzavřeny.